Anthony Bourdain

Voorjaarsmarkt (Tuinbraderie)

Het Rond Houten

24 mei 2019

GEANNULEERD

Op zondag 24 mei 2020, vindt in het centrum van Houten in Winkelcentrum Het Rond tussen 11:00 en 17:00 uur, de Voorjaarsmarkt (tuinbraderie) plaats en dit jaar ligt de organisatie hiervan in handen van Events2movE.

 

Op koopzondag 24 mei vindt de fleurige voorjaarsmarkt weer plaats in winkelcentrum het Rond in Houten. Deze markt bestaat uit de bekende tuinbraderie, een voorjaarsmarkt èn een streek- en hobbymarkt. Op het plein van Het Rond en in de winkelstraten staan veel kramen met alles wat met de tuin te maken heeft, van plant tot schep en van bloempot tot struik. De Tuinbraderie Houten is een grote publiekstrekker. In de weken voorafgaand aan de Tuinbraderie wordt via diverse media kanalen promotie gemaakt.

 

Niet alleen onder de inwoners van Houten is deze voorjaarsmarkt populair: uit heel de omgeving komen mensen speciaal voor deze Tuinbraderie naar Houten. Door de strategische ligging vlakbij treinstation Houten komt een deel van de bezoekers met het Openbaar vervoer.

 

Winkelcentrum Het Rond organiseert ieder jaar de Tuin en Streekmarkt. Met veel aanbieders en leuke activiteiten voor kinderen vullen we de straten en het plein met mooie producten en spannende belevingen. Op de grote Tuinmarkt op het plein kun je allerlei planten en bloemen kopen en zo de lente in tuin en huis halen! Op de gezellige pleinen van ’t Wed en de Spoorhaag is de kunstenaarsmarkt en het Houten Timmerdorp te vinden.

 

Aanmelden!

Verkoopt u mooie bloemen en/of planten of andere tuin-gerelateerde artikelen? Schrijf u dan snel in! Produceert of verkoopt u mooie streekproducten? Of bent u een Houtenaar met een leuke hobby? Ook dit jaar worden weer gedeeltes van de tuinbraderie specifiek ingericht met de streek- en hobbymarkt. Tegen sterk gereduceerd tarief hebben wij een kraam of grondplaats voor u. Ook met andere handel kunt u terecht op deze markt! In de straten rondom het rond hebben wij plaats voor verschillende assortimenten.

 

Uiteraard zijn tijdens deze koopzondag de meeste winkels in Winkelcentrum het Rond geopend en stallen de winkeliers hun mooie aanbiedingen binnen en buiten uit.

 

De Voorjaarsmarkt is vanwege de diversiteit in handel, mooie aanbiedingen van winkeliers en vele bezoekers ieder jaar een groot succes!

 

Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om aan de Voorjaarsmarkt (Tuinbraderie) Houten deel te nemen. Tevens zullen wij hier bijhouden hoe het programma eruit zal komen te zien.

 

tuinbraderie
24
mei
VOORJAARSMARKT (TUINBRADERIE) HOUTEN

Houten, Het Rond

JAARMARKTEN & BRADERIEËN

2020

Nederland