Anthony Bourdain

Kerstmarkt

Arena Den Bosch

16 en 17 december 2017

12:00 - 17:00 uur

Op zaterdag 16 en zondag 17 december van 12:00 - 17:00 uur organiseren wij een Winterplein met gezellige Kerstmarkt in Winkelcentrum Arena Den Bosch.

Mooie producten
Wij nodigen graag u als ondernemer uit om deel te nemen aan de kerstmarkt. We willen de bezoekers van Winkelcentrum Arena inspireren op het gebied van de woontrends in december, de mogelijkheid te bieden om leuke accessoires te kopen om hun winterhuis aan te kleden, voor de feesttafel in december en leuke cadeaus te vinden. Daarnaast streven we naar een diversiteit aan producten en hechten we waarde aan branche bescherming.
 
16 en 17 december wordt Winkelcentrum Arena omgetoverd in een heus Winter woonplein met gezellig kerstmarkt!
Naast de kramen wordt de Arena verder aangekleed in kerstsfeer en zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals een winterknutselterras, een snowglobe en voor de bezoekers zijn er muzikale acts.
 
Kosten
De kosten van de marktkraam voor de Kerstmarkt is voor 2 dagen 50,00 excl. btw. Het liefste hebben we ondernemers die 2 dagen lang hun kraam bezetten, maar als u maar 1 dag beschikbaar bent, dan bekijken we graag samen met u de mogelijkheden.
 
Wees er snel bij, want vol = vol!

 

Uiteraard zijn tijdens de koopzondag de winkels in Winkelcentrum Arena geopend en stallen de winkeliers hun mooie aanbiedingen binnen en buiten uit.

 

tuinbraderie
30
april
VOORJAARSMARKT (TUINBRADERIE) HOUTEN

Houten, Het Rond

JAARMARKTEN & BRADERIEËN

2020

Nederland