24
aug
DE JAARMARKT

Houten, Het Rond

Jaarmarkt Houten

Anthony Bourdain

Jaarmarkt

Het Rond Houten

24 augustus 2016

12:00 - 20:00 uur

Op woensdag 24 augustus 2016, vindt in het centrum van Houten in Winkelcentrum Het Rond tussen 12:00 en 20:00 uur, de Jaarmarkt op het Rond plaats en dit jaar ligt de organisatie hiervan in handen van Events2movE.

 

Winkelcentrum Het Rond staat op woensdag 24 augustus weer in het teken van de jaarlijkse Jaarmarkt. Ondernemers van Het Rond en omgeving staan met scherpe aanbiedingen en interessante producten in ruim 100 marktkramen verspreid over het winkelcentrum. Denk bijvoorbeeld aan kleding, sieraden, speelgoed en cosmetica, maar ook bloemen en planten, parfum, dierbenodigdheden en tupperware zijn verkrijgbaar. De markt zelf vindt plaats van 12.00 - 20.00 uur, de winkels zullen tot 20.00 uur open zijn. ​

 

Op de jaarmarkt is er nog veel meer te beleven. Zo zijn er ook diverse lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar, van wok tot tapas en van bara tot suikerspin. Ook voor kinderen is er de hele middag vermaak. Maak een ritje in de draaimolen, vis naar eendjes of sla op de Kop van Jut en win een mooie prijs!

 

Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om aan de Jaarmarkt Winkelcentrum Het Rond deel te nemen. Tevens zullen wij hier bijhouden hoe het programma eruit zal komen te zien.

 

JAARMARKTEN & BRADERIEËN

2020

Nederland